Creaciones KavexTelescópio mirador


Telescopio terrestre


Microscopio


Microscopio proyecció


Telescopio astronómicoEls inicis del que es avui MultiOpticas Principal es remunten a 1960.

Jaume Comas, natural de Montgat, va impulsar a Barcelona junt amb els seus socis, el Instituto Óptico Técnico Kavex , el qual va desenvolupar entre altres projectes, els famosos telescopis instalats en miradors estrategics de tota España i d'altres països del mon.


Taller de fabricació Kavex


Taller de diseny KavexEn 1981, junt a les seves filles Dolors i Mª Angels i amb Angel Guilperez, natural de Barcelona, en qualitat de director tècnic, van obrir el primer establiment Montgat, sota el nom de Principal Óptica .


L'actual President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Pascual Maragall va visitar el nostre primer centre Principal Óptica.


Degut al seu exit, li van seguir els centres de Badalona en els entrañables barris de Llefià-La Salut(1982) Lloreda-Sant Crist(1985) i finalment en Pep Ventura(2000).
Centre de Llefiá

Centre de Lloreda

Centre de Pep Ventura


L'alt grau de confiança que ens ha atorgat nostres clients, es resumeix en una oferta de tracte, servei i productes de qualitat accessible a tot tipus de públics i pressupostos.

En aquells anys, l'optometria de la Seguretat Social era molt deficient i no tothom podia pagar una visita oftalmològica privada. Serveixi com a exemple que a Principal Òptica, gràcies a la innovadora tècnica per aquell temps de esquiascopia de franja objectiva, podíem determinar les ametropies de forma precisa, senzilla i gratuïta.

La nostra inquietud per les noves tecnologies, les tendències i el desenvolupament, va provocar l'interès de MultiOpticas , cooperativa N º 1 en serveis òptics a la qual ens incorporem el 2003.

El fruit d'aquesta unió, MultiOpticas Principal , aporta el millor del caràcter Principal Òptica (proximitat, servei acurat, disseny, etc ...) amb els avantatges que ofereix un grup de projecció internacional (marca reconeguda, exclusivitat, àmplia gamma de productes, oferta innovadores, etc ...).

En l'actualitat a MultiOpticas Principal comptem amb un equip notablement qualificat capaç de crear solucions altament satisfactòries als nostres clients i en el futur seguirem en la línia de compromís, millorant la nostra oferta dia a dia, tal com correspon a un grup amb vocació de servei 5 estrelles *****;

Una mica sobre nosaltres

MultiOpticas Principal està compost per un equip d'especialistes en optometria i òptica, compromesos amb la salut visual i la satisfacció dels nostres usuaris, el que ens porta a renovar i millorar contínuament tant els nostres serveis, com els nostres productes.

Comptem amb més de 30 anys d'experiència en la cura de la visió. Els nostres centres destaquen pel seu disseny, seus ambients acollidors i moderns alhora que presenten una àmplia exposició de producte a l'abast dels seus clients.

Sensibles a les necessitats de la societat. Els últims estudis recullen que prop del 80% de la població presenta disfuncions visuals, que incideixen negativament tant en el rendiment escolar, laboral o social. Per això recomanem i recalquem als nostres clients la importància de les revisions periòdiques, ALMENYS UNA VEGADA A L'ANY.

Satisfacció del client per excel.lència. Avui és necessari oferir el millor servei als preus competitius. En MultiOpticas Principal ho sabem i per tant, estem preparats per al futur. Oferim la millor qualitat a preus molt competitius, tenint l'oportunitat de realitzar la millor elecció assessorats per nostres professionals. En MultiOpticas Principal tenim sempre la millor solució perquè sabem que el natural, és veure bé.